در یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت، این کارگاه آموزشیبا تدریس سرکار خانم ریحانه معصومی صبح روز ششم آذر ۱۴۰۳ در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، در یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت، کارگاه آموزشیبا موضوع «پلتفرم یکپارچه بهعنوان راهحلی جامع در بانکداری و نظامهای پرداخت» با تدریس سرکار خانم ریحانه معصومی (معاون فناورى اطلاعات شرکت گرایش تازه کیش) در صبح روز ششم آذر ۱۴۰۳ در سالن شمارهٔ ۳ مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای کارگاه توضیح داده شد که با پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از حوزههای کسب و کاری برای دستیابی به بازار بزرگتر و سودآوری بیشتر تلاش زیادی کردهاند تا از این تکنولوژیها استفاده کنند. کسب و کارهای مالی از جملهٔ این کسب و کارهاست که بهدلیل عمومیت استفاده با سرعت بیشتری به استفاده از تکنولوژی اقدام کرده است و این توجه خاص به تکنولوژی باعث شده که نوآوریهای تکنولوژی به سرعت در این حوزه بومیسازی شده و محصولات و کاربردهای جدیدی را به مشتریان ارائه کنند.
در ادامهٔ کارگاه، پیادهسازی BIAN در مدلی کارآمد بهعنوان یک پلتفرم متمرکز و جامع در سیستم بانکی و پرداخت ایران مطرح شد و توضیح داده شد که از جملهٔ نوآوریها در کسب و کارهای بانکی و ابزارهای تکنولوژیک بانکی میتوان به مجموعهٔ کاری G-Space اشاره کرد. این مجموعه که از ترکیب تکنولوژیهای نرمافزاری و ابزارهای پرداخت تشکیل شده است به بانکها و موسسات مالی و اعتباری این امکان را میدهد که بدون نیاز به توسعهٔ نرمافزاری برای ذینفعان، در حداقل زمان ممکن خدمات ارزش افزوده و ترکیب آن با خدمات بانکی ارائه کنند و یا در خصوص تغییرات مورد نیاز در خدمات موجود اقدام نمایند.
همچنین، به تعدادی از چالشهایی که بانکها با آن در حوزهٔ ارائه خدمات به مشتریان مواجهاند پرداخته شد که از مهمترین آنها مواجههٔ بانک با مواردی مثل تنوع وجود شرکتهای ارائهکنندهٔ محصولات سختافزاری، تنوع وجود تجهیزات سختافزاری، افزایش هزینهٔ نگهداری محصولات مختلف بهعلت وجود پلتفرمهای متنوع و گرانی و محدودیت بانک از انتخاب محصولات سخت افزاری متنوع قلمداد شد.
در پایان کارگاه، به این موضوع پرداخته شد که پلتفرم G-Space یک بستر نرمافزاری و سختافزاری جامع است که طراحی، توليد و استقرار سرویسهای ارزشافزوده را امکانپذیر کرده و امکان یکپارچگی این سرویسها با سرویسهای بانکی و پرداخت را فراهم نموده است. همچنين بحث شد که قابليت مانيتورینگ یکپارچهٔ مبتنی بر Multi-Device ، هزینههای بانک را در مانيتورینگ و مدیریت ترمينال برای دستگاههای متنوع بانکی و متعلق به همهٔ برندها کاهش میدهد.