کارگاه آموزشی «انقلاب صنعت مالی با هوش مصنوعی مولد» توسط دکتر هشام فیلی، استاد گروه هوش مصنوعی دانشگاه تهران، بعدازظهر روز اول همایش بانکداری نوین و نظام های پرداخت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، در این کارگاه آموزشی دکتر فیلی با اشاره به تاریخچه هوش مصنوعی مولد گفت: هوش مصنوعی مولد، نوعی از هوش مصنوعی است که میتواند محتوا را در فرمتهای مختلف مانند، متن، تصویر، ویدیو، صدا و دادههای مصنوعی تولید کند. این مدل از هوش مصنوعی سروصدای زیادی به پا کرد و همه افراد در سراسر دنیا را شگفت زده کرده است. چیزی که توجه افراد را جلب کرده بود، رابط کاربری ساده آن برای ایجاد انواع محتوا متنی با بالاترین کیفیت و در محتواهای تصویری؛ با بالاترین گرافیک بود.
او در ادامه ضمن معرفی نمونههایی از تغییرات صنعت بانکی با هوش مصنوعی مولد، افزود: مدیریت دارایی و ثروت، پیشبینی و مدیریت ریسک، خدمات مشتری و تعامل هوشمند از مهمترین کاربردهای هوش مصنوعی مولد در صنعت مالی بهشمار میروند. هوش مصنوعی مولد میتواند بهعنوان یک محرک کلیدی برای نوآوری و ایجاد فرصتهای جدید در صنعت مالی عمل کند. این فناوری قادر است با تحلیل دادههای پیچیده و ارائه توصیههای هوشمند، به مؤسسات مالی و بانکها کمک کند خدماتشان را بهبود بخشند و استراتژیهای مؤثرتری در بازار رقابتی پیادهسازی کنند.
استاد گروه هوش مصنوعی دانشگاه تهران در پایان با تأکید بر نحوه بکارگیری هوش مصنوعی مولد در ایران، به چالشهای پذیرش، الزامات توسعه و پیادهسازی هوش مصنوعی مولد در صنعت مالی پرداخت.